ukenru
prezident-proviv-zustrich-z-premyer-ministrom-slovachchini-ta-podyakuvav-za-nove-ozbroyennya

Президент провів зустріч з прем'єр-міністром Словаччини та подякував за нове озброєння

 • 126681 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Володимир Зеленський провів зустріч з прем'єр-міністром Словацької Республіки Едуардом Хегером, який перебуває з візитом в Україні. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал Президента.

Цитата

"Словаччина підтримує Україну не лише словами, а й реальними кроками. Вдячний Прем'єр-міністру Едуарду Хегеру і всьому словацькому народу за необхідну військову допомогу, а також теплий прийом наших людей", - йдеться у повідомленні. 

Деталі

Володимир Зеленський провів зустріч з прем'єр-міністром Словаччини Едуардом Гегером, який перебуває в Україні з візитом, та подякував за допомогу зброєю у війні з росією.

Хочу подякувати не за майбутнє, а за сучасне, що вони для нас роблять. Що стосується війни повністю підтримуючи нас, нашу позицію, засуджують це, засуджуючи не тульки на словах агресію рф, а реально допомагаючи нам зброєю", - звернувся Президент до Едуарду Хегеру.

Нагадємо

Словаччина передала Україні свої системи ППО С-300, щоб допомогти їй захиститись від російської агресії. Інформацію про це підтвердив у п'ятницю прем'єр-міністр Едуард Хегер.

Українські Національні Новини

Політика