prezident-polschi-zaproponuye-na-samiti-nato-nadislati-mirotvorchu-misiyu-v-ukrayinu

Президент Польщі запропонує на саміті НАТО надіслати миротворчу місію в Україну

 • 342821 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда на саміті НАТО виступить з пропозицією ввести миротворчу місію в Україну. Саміт Альянсу відбудеться 24 березня в Брюсселі, повідомляє УНН з посиланням на польське видання kronika24.pl.

Цитата

"Президент Анджей Дуда їде на саміт НАТО в Брюссель, де разом з урядом представить пропозицію щодо миротворчої місії в Україні", - йдеться в статті.

Деталі

Водночас, заступник міністра оборони Польщі Войцех Скуркевич заявив у коментарі ЗМІ, що така миротворча місія НАТО в Україні може бути можлива "або через тиждень, або через місяць".

Додамо

24 березня в Брюсселі має відбутися позачерговий саміт НАТО у зв'язку з повномасштабним вторгненням росії на територію України. Засідання Європейської Ради відбудеться 24-25 березня.

Як стало відомо, Польща почала зміцнювати свої збройні сили через загрозу нападу з боку росії та білорусі. Посол України в Польщі Андрій Дещиця заявив, що на даному етапі війни в Україні росія не знає, як далі проводити наступ на Сході, оскільки українські військові утримують окупантів і не пропускають далі.

Тому країна-терорист намагається використовувати інший плацдарм - білорусь.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ показали влучну роботу "Джавеліна" по ворожій техніці

     • 201285 переглядiв

    Польща наполягає на виключенні росії із G20

     • 156182 переглядiв

    Над Одещиною збили ворожий безпілотник

     • 141759 переглядiв

    Ізраїль розгорнув польовий шпиталь на заході України

     • 641135 переглядiв