premyer-ministr-estoniyi-ofitsiyno-ogolosila-pro-vidstavku

Прем'єр-міністр Естонії офіційно оголосила про відставку

 • 238146 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Сьогодні прем'єр-міністр Естонії та голова Партії реформ Кая Каллас офіційно проінформувала уряд про рішення піти у відставку з власної ініціативи. Про це повідомляє УНН із посиланням на ERR.

Деталі

"У четвер вранці прем'єр-міністр та голова партії реформ Кая Каллас офіційно проінформувала уряд про рішення піти у відставку за власною ініціативою. Разом із прем'єр-міністром у відставку піде весь уряд", – ідеться у повідомленні.

Водночас Кая Каллас запропонувала скликати у п'ятницю позачергове засідання Рійгікогу, на якому вона запросить мандат для нової урядової коаліції з Isamaa та Соціал-демократичною партією.

"Прем'єр-міністр за традицією інформує про рішення піти у відставку президента та Рійгікогу. Каллас запропонувала спікеру Рійгікогу скликати 15 липня позачергове засідання, на якому вона зробить політичну заяву та презентує нову коаліційну угоду", – ідеться у повідомленні.

Раніше

8 липня прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас заявила про свою відставку.

Додамо

Кая Каллас з початку масштабного вторгнення росії підтримувала Україну. Вона говорила, що лідерам Євросоюзу немає сенсу розмовляти з президентом рф володимиром путіним, якщо вони дійсно хочуть, щоб він відчув себе ізольованим.

Також Каллас закликала партнерів не зупинятися на нафтовому ембарго та продовжити тиснути на росію.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа ракета завдала руйнувань депо метро Харкова

     • 186348 переглядiв

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 37 870 окупантів

     • 109736 переглядiв

    Слов'янськ вночі знову обстріляли, є двоє поранених - мер

     • 124257 переглядiв