premier-indii-23-serpnia-zdiisnyt-istorychnyi-vizyt-v-ukrainu-op

Прем'єр Індії 23 серпня здійснить історичний візит в Україну - ОП

 • 29300 переглядiв

23 серпня, у День Державного прапора України, відбудеться перший в історії офіційний візит Прем'єр-міністра Індії Нарендри Моді. Заплановані переговори з Президентом Зеленським та підписання двосторонніх документів.

У День Державного прапора України, 23 серпня, відбудеться офіційний візит Прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді в Україну, передає УНН із посиланням на Офіс Президента.

23 серпня, у День Державного прапора України, відбудеться офіційний візит Прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді в Україну. Це перший в історії двосторонніх відносин візит глави індійського уряду до нашої держави 

- йдеться у повідомленні.

За даними ОП, під час візиту, зокрема, відбудуться переговори з Президентом України Володимиром Зеленським, на яких вони обговорять питання двосторонньої та багатосторонньої співпраці. Також очікується підписання низки документів між Україною та Індією.

Прем'єр Індії Моді відвідає Україну - МЗС19.08.24, 09:57

Додамо

Танмая Лал, секретар Міністерства закордонних справ (MEA), заявив, що "прем’єр-міністр Нарендра Моді здійснить офіційний візит до України пізніше цього тижня, у п’ятницю, 23 серпня, на запрошення президента України Володимира Зеленського.

Це також знаковий та історичний візит, оскільки це буде перший раз, коли прем’єр-міністр Індії відвідає Україну за понад 30 років, відколи ми встановили дипломатичні відносини. Цей візит базуватиметься на нещодавній взаємодії на високому рівні між лідерами".

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ГУР показало кадри бойової роботи на Кінбурнській косі

     • 26297 переглядiв

    Німеччина не скоротить військову допомогу Україні – Deutsche Welle

     • 28936 переглядiв

    Близько 930 тисяч українців заброньовані від мобілізації

     • 8603 переглядiв