ukenru
pravookhorontsya-yakiy-postachav-narkotiki-zatrimanim-vikrili-na-chernigivschini

Правоохоронця, який постачав наркотики затриманим, викрили на Чернігівщині

 • 10262 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Співробітники прокуратури та Служби безпеки України викрили працівника слідчого ізолятора, який передавав наркотичні засоби особам, які утримувалися в установі. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.

"У середу, 12 квітня, завдяки скоординованим діям працівників прокуратури та управління Служби безпеки України в області викрито працівника державної установи "Чернігівський слідчий ізолятор", який здійснював передачу наркотичних засобів особам, які утримуються в установі", - йдеться у повідомленні.

Як встановлено, правоохоронець неодноразово купував у жителя м. Чернігова наркотичні засоби, які у подальшому збував особам, які перебували в слідчому ізоляторі.

За вказаним фактом слідчим відділом прокуратури області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів у місця позбавлення волі).

Як повідомляв УНН 7 квітня, ув’язненому Миколаївського СІЗО передали наркотики у чорносливі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП