ukenru
pravookhorontsi-vikrili-masshtabne-rozkradannya-z-naftoprovodiv-u-trokh-oblastyakh

Правоохоронці викрили масштабне розкрадання з нафтопроводів у трьох областях

 • 14307 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Правоохоронці заблокували масштабне розкрадання сировини з нафтопроводів у кількох областях країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки. 

“Правоохоронці встановили, що група зловмисників з різних регіонів України протягом кількох місяців з використанням спеціального обладнання робили так звані “врізи” у нафтопроводи на території Сумської, Чернігівської та Полтавської областей. Продукцію вони перекачували в автоцистерни та реалізовували для переробки“,— йдеться у повідомленні.

Зазначається, що працівники СБУ затримали трьох зловмисників у Чернігівській області під час спроби продажу чергової партії вкраденої нафти.

Наразі накладено арешт на дві автоцистерни з нафтосировиною вартістю майже вісімсот тисяч гривень, встановлено місця “врізів” та зберігання продукції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх причетних до оборудки осіб.

Нагадаємо, співробітники СБУ у рамках комплексу заходів із захисту критичної інфраструктури у сфері паливно-енергетичного комплексу блокували на Чернігівщині розкрадання сировини з нафтопроводу. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП