ukenru
pratsivnika-sbu-zasudili-do-uvyaznennya-za-smertelnu-dtp

Працівника СБУ засудили до ув'язнення за смертельну ДТП

 • 14783 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Оболонський районний суд Києва засудив працівника Служби безпеки України до трьох років позбавлення волі за смертельну дорожно-транспорту пригоду, яку він вчинив у стані алкогольного сп’яніння. Про це УНН повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

За даними прокуратури, у жовтні 2015 року працівник СБУ, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керував автомобілем марки BMW X5, рухаючись на небезпечній швидкості руху. Не врахувавши дорожню обстановку, він здійснив виїзд на клумбу та допустив зіткнення з електроопорою, внаслідок чого пасажир вказаного транспортного засобу отримав тяжкі тілесні ушкодження, несумісні з життям, від яких помер на місці, додали у відомстві.

Оболонський райсуд столиці напередодні визнав винним працівника СБУ у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 ККУ і призначив порушнику покарання у вигляді трьох років позбавлення волі із позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки.

Нагадаємо, поліція затримала у Львові п’яного водія маршрутки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП