posolstvo-rosiyi-u-kiyevi-formuye-spiski-na-evakuatsiyu-rosiyan

Посольство Росії у Києві формує списки на евакуацію росіян

 • 88253 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Посольство Росії в Україні повідомило в четвер про можливу організацію евакуації громадян РФ. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті дипвідомства, передає УНН.

"Для формування списків громадян Російської Федерації, які не мають можливості самостійно повернутися на Батьківщину у зв'язку з введенням владою України заборони на міжнародне пасажирське сполучення просимо повідомити до Консульського відділу Посольства Росії в Україні Ваші контактні дані за формою, що додається, яку необхідно направити в відсканованому вигляді на адресу електронної пошти ... На даний момент опрацьовується можливість евакуації російських громадян. У разі прийняття такого рішення Ви будете своєчасно проінформовані", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в посольстві зазначили, що громадяни РФ можуть проконсультуватися з питань повернення в Росію за телефонами "гарячої лінії" Ростуризму.

Як повідомляв УНН, в Росії за добу загальна кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією збільшилася на 52 - з 147 до 199.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Посольство Росії у Києві формує списки на евакуацію росіян

     • 88253 переглядiв

    Громадянин РФ хотів влаштуватися до Нацгвардії - СБУ

     • 14200 переглядiв