ukenru
posol-ukrayini-v-bilorusi-zayaviv-scho-minski-domovlenosti-sebe-ne-vicherpali

Посол України в Білорусі заявив, що мінські домовленості себе не вичерпали

 • 13034 переглядiв

КИЇВ. 1 травня. УНН. Мінська майданчик по врегулюванню конфлікту на Донбасі показує свою необхідність, а мінські домовленості себе ще не вичерпали, заявив посол України в Білорусі Ігор Кизим в ефірі телеканалу "Білорусь-1" в неділю, передає УНН. 

"Я не думаю, що мінський процес себе зжив. У всякому разі, майданчик, який існує, показує свою необхідність", - сказав І.Кизим.

При цьому, посол визнав, що "процес йде непросто, прямо скажемо". "Але є позитивні моменти, крок за кроком, дуже скрупульозно і дуже методично кожна сторона захищає свої інтереси, і знаходяться якісь компроміси", - сказав він.

"Думаю" Мінськ-2 "себе ще не вичерпав", - додав І.Кизим, відповідаючи на питання про необхідність нових домовленостей по Донбасу.

Нагадаємо, українська сторона під час засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську пояснила причини припинення поставки електроенергії до ОРЛО, серед яких рейдерське захоплення української приватної та державної власності та відсутність бажання у представників ОРЛО здійснювати платежі за спожиту електроенергію.

Українські Національні Новини

Політика