ukenru
posol-ukrayini-u-vidpovid-na-slova-izrayilskogo-ministra-schodo-buchanskoyi-rizanini-zaproponuvav-yomu-priyikhati-u-buchu

Посол України у відповідь на слова ізраїльського міністра щодо Бучанської різанини запропонував йому приїхати у Бучу

 • 398838 переглядiв

КИЇВ. 4 квітня. УНН. Посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук у відповідь на коментар ізраїльського міністра Авігдора Лібермана запросив його до Бучі та інших міст на власні очі подивитися на тіла вбитих мирних жителів та особисто поспілкуватися з жінками, яких зґвалтували, повідомили у посольстві України в Ізраїлі у Facebook, пише УНН.

Цитата

Посол України прококментував нещодавнє інтерв'ю міністра Лібермана з питанням про винних у "Бучанській різанині": "Я запрошую пана Лібермана приїхати до України. Ми відвеземо його з конвоєм у Бучу та в інші місця, де він зможе на власні очі побачити тіла мирних жителів і зустрітися зі зв'язаними та зґвалтованими жінками. Може тоді він дізнається, що сталося".

Раніше

Журналіст Барак Равід повідомив, що "міністр фінансів Ізраїлю Авігдор Ліберман повторює позицію Кремля і каже, що є "важкі фотографії з Бучі, і ми всі засуджуємо будь-які військові злочини...(але) тут є взаємні звинувачення. Росіяни звинувачують українців".

Водночас голова МЗС Ізраїлю Яір Лапід ще напередодні вказав, що "неможливо залишитися байдужим перед жахливими картинами з міста Буча під Києвом після відходу російської армії. Умисне заподіяння шкоди цивільному населенню є військовим злочином, і я рішуче засуджую це".

Українські Національні Новини

Політика