ukenru
poshirennya-covid-19-kiyivska-mitnitsya-derzhmitsluzhbi-perekhodit-v-onlayn-rezhim

Поширення COVID-19: Київська митниця Держмитслужби переходить в онлайн-режим

 • 21398 переглядiв

КИЇВ. 17 березня. УНН. Всі підрозділи Київської митниці Держмитслужби продовжать працювати. Водночас митниця переходить в онлайн-режим. Відповідне повідомлення оприлюднено на Facebook-сторінці митної служби, передає УНН.

"Всі підрозділи Київської митниці Держмитслужби продовжать працювати. Разом з тим, з 18.03.2020, враховуючи вимогу сьогодення та дотримуючись державницької позиції щодо вжиття заходів для запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, Київська митниця Держмитслужби переходить в онлайн-режим", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, тимчасово припиняється особистий прийом громадян керівництвом митниці.

Крім того, обмежується доступ в адміністративні будівлі Київської митниці Держмитслужби, розташовані в Києві, в аерорпорту "Бориспіль", у Житомирі та Черкасах.

Повідомляється також, що приймання кореспонденції, принесеної громадянами особисто чи за дорученням, здійснюватиметься лише через спеціальну скриньку, встановлену на КПП-1 у Києві.

Натомість, у митниці пропонують для офіційного листування з митницею за можливості використовувати електронну скриньку kv.post@customs.gov.ua, при оформленні листів дотримуючись тих же вимог, що й при звичайному листуванні, а також звертатись за телефонами Київської митниці Держмитслужби.

Як повідомляв УНН, напередодні голова Державної митної служби Максим Нефьодов попередив про можливість змін ситуації з роботою на деяких пунктах пропуску через кордон України.

Українські Національні Новини

Політика