posadovtsiv-kyivavtodoru-i-pidriadnyka-sudytymut-za-rozkradannia-300-tys-hrn

Посадовців "Київавтодору" і підрядника судитимуть за розкрадання 300 тис. грн

 • 21483 переглядiв

Трьох посадовців "Київавтодору" та підрядника обвинувачують у розтраті бюджетних коштів під час ремонту дороги в Києві. За даними слідства, до документів були внесені недостовірні відомості щодо обсягів виконаних робіт.

Трьох посадовців "Київавтодору" та підрядника судитимуть у справі про розкрадання 300 тис. гривень під час ремонту дороги, повідомила у четвер пресслужба Київської міської прокуратури, пише УНН.

Деталі

"Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно посадових осіб комунальної корпорації "Київавтодор" та керівника приватного підприємства за фактом розтрати бюджетних коштів під час ремонту дороги у місті Києві (ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України)", - ідеться у повідомленні.

Серед обвинувачених, як вказано, - начальник управління капітального будівництва, начальник відділу мостів та шляхопроводів та начальник відділу контролю якості управління капітального будівництва КК "Київавтодор" та підрядник.

За матеріалами слідства, КК "Київавтодор" та підрядна організація у 2023 році уклали договір на проведення ремонту доріг у місті Києві. На підставі актів приймання виконаних будівельних робіт та довідки про їх вартість виконавцю були перераховані кошти зі столичного бюджету. Проте, як встановлено слідством, до офіційних документів були внесені недостовірні відомості щодо обсягів виконання робіт.

Висновками будівельно-технічної та судово-економічної експертиз, як повідомляється, встановлено невідповідність обсягів виконаних робіт на суму близько 300 тис. грн.

Наразі обвинувальний акт стосовно посадовців та підрядника скеровано до суду для розгляду по суті.

Посадовець "Київавтодор" завдав збитків бюджету на понад 600 тис гривень 24.01.24, 18:43

Юлія Шрамко

Київ

Популярні

Новини по темі

Невідкладне засідання ВР відбудеться 20 серпня - джерело

 • 103526 переглядiв