popri-vidsutnist-avariynikh-vidklyuchen-zelenskiy-zaklikav-oschadlivo-spozhivati-elektroenergiyu

Попри відсутність аварійних відключень Зеленський закликав ощадливо споживати електроенергію

 • 247063 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що в країні сьогодні не було аварійних відключень, але дефіцит генерації зберігається, тому ощадливе споживання електрики має тривати, передає УНН.

Цитата

“Загалом по країні протягом дня не було аварійних відключень – вдалося відновити технічну можливість постачання енергії після тих російських ударів, що відбулися протягом тижня. Але дефіцит генерації все ще зберігається, тому вкрай бережливе споживання електрики та стабілізаційні обмеження мають тривати”, – розповів Зеленський.

До того ж Зеленський попередив про уважність на дорогах в темну пору доби. Зокрема про світловідбивні елементи на одязі.

“Будь ласка, у темний час доби будьте особливо уважні на дорогах. Було вже багато звернень, зокрема від Національної поліції, щодо необхідності для пішоходів мати на одязі світловідбивні елементи. Це дуже важливо і для дітей, і для дорослих. Але не менш важливо, щоб сумлінне ставлення було й у водіїв”, — додав Президент.

Нагадаємо

Голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович закликав терміново зменшити споживання електроенергії через вкрай важку ситуацію в області.

Голова Полтавської ОВА Олександр Лунін опублікував графік погодинного відключення електроенергії в області.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Майже 100 людей загинули в Індії через обвал мосту

     • 246619 переглядiв