pomylkove-predstavlennia-yak-kndr-hlava-pivdennoi-korei-poperedyv-shcho-podibne-ne-povynno-povtoriuvatysia

Помилкове представлення, як КНДР: глава Південної Кореї попередив, що подібне не повинно повторюватися

 • 17677 переглядiв

Юн Сук Йоль обговорив з головою МОК помилку на церемонії відкриття Олімпіади в Парижі, де Південну Корею представили як КНДР. Президент попередив, що такі помилки неприпустимі, і висловив сподівання на успішні Ігри.

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль у розмові з президентом МОК Томасом Бахом закликав не повторювати помилок, подібних до тих, що були зроблені на церемонії відкриття Олімпіади в Парижі. Пише УНН із посиланням на Liberation.

Деталі

Президент Південної Кореї Юн Сук Йоль і голова МОК Томас Бах розмовляли по телефону цієї суботи. Юн сказав, що люди в Південній Кореї були здивовані та вражені подіями. Керівник МОК Бах вибачився. Юн Сук Йол попередив, що подібні помилки не повинні повторюватися, а також сказав що очікую побачити цьогорічну Олімпіаду успішною.

Контекст

На церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі південнокорейських спортсменів представили як північнокорейців. Ця помилка одразу ж викликала гнівну реакцію в Південній Кореї. Міністерство спорту в Сеулі висловило жаль з приводу інциденту.

Популярні

Новини по темі