ukenru
pomichnik-derzhsekretarya-ssha-u-spravakh-yevropi-ta-yevraziyi-vidvidaye-kiyiv-1-travnya

Помічник держсекретаря США у справах Європи та Євразії відвідає Київ 1 травня

 • 10158 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Помічник держсекретаря США у справах Європи та Євразії Уесс Мітчелл відвідає Брюссель, Тбілісі і Київ з 27 квітня по 3 травня. Про це йдеться в поширеному в четвер заяві Держдепартаменту, передає УНН.

Мітчелл разом з новим держсекретарем Майклом Помпео вилетів до Брюсселя на міністерську зустріч НАТО, яка пройде 27 квітня. Після цього помічник держсекретаря буде направлений у Тбілісі, де “виступить з програмною промовою на Форумі громадської дипломатії НАТО-Грузія і зустрінеться з посадовцями високого рангу, а також з іншими політичними лідерами, представниками громадянського суспільства та Американської торговельної палати з метою посилити підтримку США прагнення Грузії інтегруватися в євроатлантичні інститути”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім опублікував фотографії із зустрічі Помпео і Кім Чен Ина

Помічник держсекретаря 1-3 травня перебуватиме в Києві, де також проведе серію зустрічей, “щоб підкреслити підтримку США суверенітету і територіальної цілісності України” і важливість проведення в країні економічних та антикорупційних реформ.

Нагадаємо, екс-директор ЦРУ Майк Помпео, який у четвер був затверджений на посаді держсекретаря США, приступив до виконання своїх обов'язків, повідомила офіційний представник Держдепартаменту Гізер Нойєрт на своїй сторінці в Twitter.

Українські Національні Новини

Політика