ukenru
polskiy-viyskovosluzhbovets-pobiv-amerikanskikh-soldativ

Польський військовослужбовець побив американських солдатів

 • 8272 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. У місті Злоцєнєц в Західнопоморському воєводстві арештовано польського військовослужбовця за побиття двох американських солдатів. Про це у четвер повідомили в Окружній прокуратурі в Щецині. Поляку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Польське Радіо".

"Унаслідок побиття завдано серйозної шкоди здоров’ю одного з потерпілих", - повідомила Малґожата Войцєхович з Окружної прокуратури в Щецині.

Вона додала, що другий американський солдат постраждав менше. Інцидент трапився уночі 22 липня у неслужбовий для військових час. За неофіційною інформацією, бійка сталася перед одним з барів в Злоцєнеці. Поки невідомо, що саме стало причиною конфлікту.

"Підозрюваного взято під тимчасову варту на три місяці", - повідомила прокурор Войцєхович. Польському військовому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН, двоє молодих чоловіків, які виявились громадянами сусідньої держави, вчинили “розправу” над жителями Васильківського району Київської області.

Українські Національні Новини

Новини Світу