polshcha-vzhe-pidhotuvala-23-tys-ukrainskykh-viiskovykh-duda

Польща вже підготувала 23 тис. українських військових - Дуда

 • 72900 переглядiв

Президент Польщі Дуда заявив, що країна підготувала 23 тис. українських військових. Польські танки РТ-91, передані Україні, зараз задіяні в боях під курськом.

Польща вже підготувала 23 тисяч українських військовослужбовців, а польські танки РТ-91, які були передані Україні, зараз задіяні в боях під курськом. Про це Президент Польщі Анджей Дуда заявив під час пресконфереції з Президентом України Володимиром Зеленським та прем’єр-міністром Литви Інгрідою Шимоніте, передає УНН.

Деталі

Так, будемо допомагати і надалі Україні, так, надаємо мілітарну допомогу, і іншу, яка потрібна. Навчаємо українських воїнів, медичних рятувальників, пожежників. Робимо це кожного дня. Ми навчили вже 23 тис. українських військовослужбовців

- сказав Дуда.

Він додав, що радий за створення спільно з НАТО у польському Бидгощі центру НАТО-Україна - першої інституції між Україною і Альянсом.

"Я вірю, що Україна переможе завдяки міжнародній підтримці. Зі зворушенням дивимося, коли передані понад рік тому нами польські танки РТ-91 сьогодні на полях битви захищають Україну, боряться в районі курська, де Україна показує російському загарбнику, що може рішуче контратакувати і демонструє йому ціну війни", - додав Дуда.

Нагадаємо

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що росія має усвідомлювати, що нападаючи на незалежну державу, вона також зазнаватиме втрат.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух перед синагогою у Франції: постраждав поліцейський

     • 14060 переглядiв

    Над Курдюмівкою на Донеччині замайорів Прапор України

     • 26134 переглядiв