ukenru
politsiya-zaperechila-povidomlennya-pro-vognepalne-poranennya-zhinki-na-zupintsi-u-lvovi

Поліція заперечила повідомлення про вогнепальне поранення жінки на зупинці у Львові

 • 7421 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 5 січня. УНН. Поліція отримала повідомлення про те, що жінка на вулиці Львова отримала вогнепальне поранення, однак з'ясувалось, що ознак стрілянини не було і жінка отримала травму від камінця, який вилетів з-під колеса автомобіля. Про це повідомляє прес-служба поліції, передає кореспондент УНН.

Сьогодні, 5 січня, близько 9.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про отриманий виклик на вулицю Гетьмана Мазепи, 23 у Львові, де, ймовірно, внаслідок вогнепального поранення, травмовано перехожу.

Правоохоронці ретельно оглянули місце події та опитали потерпілу, проте ознак того, що у жінку стріляли, виявлено не було.

Особу потерпілої встановили — нею виявилась 36-річна жителька Жовківського району. Лікарі діагностували у неї “забійну рану підочної ділянки справа”.

“Ймовірно, жінка була травмована камінцем, який вилетів з-під колеса автомобіля. Потерпіла відмовилась писати заяву, зазначивши, що претензій не має”, — сказано у повідомленні.

Як повідомляв УНН, у московському метро пасажир відкрив стрілянину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП