ukenru
politsiya-povidomila-podrobitsi-samogubstva-zhinki-u-kiyevi

Поліція повідомила подробиці самогубства жінки у Києві

 • 23488 переглядiв

КИЇВ. 12 лютого. УНН. Поліція Києва повідомила подробиці самогубства жінки в одному з районів столиці, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Близько 7-ї години ранку правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Срібнокільська у Дарницькому районі із сьомого поверху з вікна квартири випали жінка та маленька дитина. На місце відразу виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і лікарі.

"Попередньо встановлено: жінка викинула із квартири трирічного сина і стрибнула сама. Жінка померла на місці, хлопчика у тяжкому стані доставили в лікарню, - повідомив начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

Особа загиблої встановлена, це - місцева жителька, 1986 р.н. Коли правоохоронці спробували потрапити у іі помешкання, двері були зачинені, тож їх довелося зламувати. Зараз у квартирі працює слідчо-оперативна група.

Кримінальне провадження розпочате за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини і причини трагедії, опитує сусідів, свідків та очевидців.

Нагадаємо, у Києві жінка викинула з вікна 7 поверху дитину і скоїла суїцид.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП