ukenru
politsiya-napadnik-na-kharkivsku-meriyu-buv-pyanim

Поліція: нападник на харківську мерію був п'яним

 • 7852 переглядiв

КИЇВ. 20 серпня. УНН. Нападник на будівлю харківської мерії знаходився у стані алкогольного сп’яніння. Про це під час брифінгу повідомив начальник ГУ НП в Харківській області Олег Бех, передає УНН.

"Попередньо в крові було знайдено понад 2 проміле алкоголю, зараз експертиза ще триває, цей рівень може бути підвищено до 2,4 проміле. Проте нападник дійсно був у стані алкогольного сп’яніння", - повідомив Бех.

Також за словами Беха, наразі особа нападника ще встановлюється, проте вже є підозра щодо місцевого жителя 1959 року народження. Перевіряється його причетність до злочину.

Нагадаємо, стрілянина під мерією Харкова сталася 20 серпня близько 00:37. Невстановлений чоловік відкрив стрілянину біля адміністративної будівлі Харківської міськради. Озброєний зловмисник стріляв по охоронцях установи та по патрульних, які прибули на місце події за викликом. Поліцейські застосували табельну зброю і знешкодили стрільця.

У результаті події до лікарні з вогнепальними пораненнями були доставлені охоронець установи та патрульний поліцейський. Не зважаючи на зусилля медиків, правоохоронець помер. Інший поранений - у стабільному тяжкому стані.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП