ukenru
politseyskomu-za-pobittya-pasazhira-na-kontraktoviy-ploschi-povidomili-pro-pidozru

Поліцейському за побиття пасажира на "Контрактовій площі" повідомили про підозру

 • 8864 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Столична прокуратура повідомила про підозру співробітнику управління поліції в метрополітені Головного управління Національної поліції у Києві за фактом побиття громадянина на станції метро "Контрактова площа". Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Києва, передає УНН.

"За результатом проведених слідчих дій працівнику поліції повідомлено про підозру за ст. 126 КК України (Побої і мордування)", - зазначили у прес-службі.

За їхньою інформацією, на сьогодні місцевою прокуратурою установлені та допитані учасники конфлікту, співробітники метрополітену, а також пасажири, які стали випадковими свідками цієї події.

Також прокуратура підготувала клопотання про обрання поліцейському запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та відсторонення від займаної посади на час проведення досудового слідства.

Нагадаємо, у соціальних мережах з’явилося відео побиття 9 липня поліцейським чоловіка на київській станції метро "Контрактова площа".

За попередніми даними, 23-річний співробітник управління поліції в метрополітені ГУНП в м. Києві, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував відносно громадянина, який в цей час перебував на пероні вказаної станції, заходи фізичного впливу та спецзасоби. Дії поліцейського на камеру телефону зняв випадковий свідок, повідомили у прокуратурі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП