pokinute-nemovlya-znayshli-u-pidyizdi-budinku-na-mikolayivschini

Покинуте немовля знайшли у під'їзді будинку на Миколаївщині

 • 10320 переглядiв

МИКОЛАЇВ-КИЇВ. 29 січня. УНН. Сьогодні у Миколаєві невідома жінка покинула своє новонароджене немовля у під'їзді будинку на морозі. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області.

Як стало відомо, інформація з лікарні про госпіталізацію до закладу немовляти надійшла до Вітовського відділення Корабельного ВП ГУ НП в Миколаївській області сьогодні о 6:15.

З’ясовано, що новонароджену дитину знайшли у під’їзді будинку № 11 по вул. Миру у с. Первомайське. До приїзду медиків немовля, яке було загорнуто у ковдру, мешканці занесли до однієї з квартир.

Лікарі, оглянувши дитину, не виявили ознак переохолодження. Дівчинка, яка, за висновками експертів, народилась дві - три доби тому, отримала необхідну допомогу і почуває себе стабільно.

Слідчим підрозділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.135 КК України (залишення в небезпеці), санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Правоохоронці встановлюють особу породіллі, яка кинула свою дитину.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Правоохоронці з Хмельниччини відправились в АТО

     • 15341 переглядiв

    А.Меркель засудила антиміграційний указ Д.Трампа

     • 9320 переглядiв