ukenru
pogroza-granatoyu-i-zakhoplennya-politseyskogo-u-poltavi-u-mvs-rozpovili-detali-intsidentu

Погроза гранатою і захоплення поліцейського у Полтаві: у МВС розповіли деталі інциденту

 • 13267 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Чоловік, який погрожує гранатою у Полтаві, й захопив у заручники поліцейського, обміняв останнього на начальника карного розшуку, полковника поліції Віталія Шияна, після чого - поїхав з ним на наданому за його вимогами автомобілі. Про це повідомив у Facebook заступник голови МВС Антон Геращенко, інформує УНН.

"23 липня у Полтаві о 09:05 на вулиці біля приміщення адміністративного суду працівники підрозділу карного розшуку намагалися затримати громадянина, який обгрунтовано підозрюється в незаконному заволодінні транспортними засобами. Під час затримання зловмисник дістав гранату РГД-5, яку погрожує підірвати. За руку він утримував співробітника поліції", - повідомив Геращенко.

За його словами, на місці створений оперативний штаб.

"Після перемовин зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна (Віталій Шиян - ред.), з яким він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі "Богдан". Продовжуються перемовини, ціль яких примусити зловмисника здатися поліції не наносячи шкоди ні собі, ні оточуючим. Введено в дію поліцейську спеціальну операцію "Грім", - резюмував заступник голови МВС.

Як повідомлялося раніше в УНН, чоловік у Полтаві взяв у заручники поліцейського і обміняв його на начальника місцевого карного розшуку.

Раніше стало відомо, що у Полтаві проводять спецоперацію через чоловіка, який погрожує гранатою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП