ukenru
podatkovu-deklaratsiyu-d-trampa-pokazali-u-ssha-cherez-vitik

Податкову декларацію Д.Трампа показали у США через витік

 • 11174 переглядiв

КИЇВ. 15 березня. УНН. Ведуча одного з американських телеканалів Рейчел Меддоу у вівторок пообіцяла оприлюднити в своїй програмі податкову декларацію президента США Дональда Трампа за 2005 рік, після чого в ефірі програми було оприлюднено дві сторінки, які, за твердженням телеканалу, і були тією податковою декларацією американського президента, передає УНН з посиланням на ВВС.

Журналіст Девід Кей Джонстон, у якого телекомпанія взяла інтерв'ю, сказав, що отримав документи поштою, від анонімного джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петиції про податкові декларації і відставку Д.Трампа набрали потрібну кількість підписів

Ще до виходу програми в ефір, але після заяви Р.Меддоу Білий дім повідомив, що Д.Трамп сплатив 38 млн доларів податків з 150 млн доларів доходу.

Жодних документів, які би підтверджували цю інформацію, не опублікували.

У Білому домі заявили, що як бізнесмен Д.Трамп був зобов'язаний платити не більше податків, ніж вимагає законом, і звинуватили телекомпанію в тому, що публікацією податкових документів телеканал порушив закон.

Раніше Д.Трамп відмовлявся оприлюднити свої податкові декларації. Зазвичай президенти США і кандидати в президенти оприлюднюють ці документи.

Нагадаємо, у Білому домі повідомили, що Д.Трамп пожертвує свою річну зарплату на благодійність.

Українські Національні Новини

Новини Світу