pobyttia-viiskovosluzhbovtsia-ttsk-ta-sp-u-vorokhti-chotyrom-pidozriuvanym-povidomyly-pro-pidozru

Побиття військовослужбовця ТЦК та СП у Ворохті: чотирьом підозрюваним повідомили про підозру

 • 10667 переглядiв

Поліція оголосила підозру чотирьом особам за побиття військовослужбовця у Ворохті 4 липня. Проведено обшуки, вилучено докази, підозрюваним загрожує до 4 років ув'язнення.

Чотирьом причетним до побиття військовослужбовця територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що сталося 4 липня 2024 року у Ворохті, повідомили про підозру, передає УНН із посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

"У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) поліцейські встановили осіб, причетних до кримінального правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Спільно зі співробітниками УСБУ та за силової підтримки КОРДу, поліцейські провели одночасно кілька десятків обшуків у Ворохтянській громаді. Вилучили мобільні телефони у фігурантів та інші речові докази, які направили на проведення необхідних експертиз.

"Слідчі ... оголосили про підозри чотирьом фігурантам, які вчиняли хуліганські дії.

Правопорушники - 1984, 1987, 1995 та 2004 років народження. Всі вони місцеві мешканці, раніше не судимі. Суд невдовзі обере підозрюваним запобіжні заходи. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі до п’яти років до ув’язнення на строк до чотирьох років", - йдеться у повідомленні.

Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Івано-Франківська обласна прокуратура.

Контекст

Конфлікт між мешканцями селища Ворохта та військовослужбовцями Верховинського РТЦК та СП стався 4 липня. У результаті сутички 47-річному військовослужбовцю, який на той момент виконував службові обов’язки, невідомі особи завдали декілька ударів в обличчя. Також застосували перцевий балончик, у результаті потерпілий отримав хімічний опік.

Конфлікт між цивільними і працівниками ТЦК у Ворохті: відкрито два провадження 05.07.24, 10:15

Популярні

Новини по темі