ukenru
pobittya-prikordonnikiv-u-mariupoli-pidozryuvanim-obrali-zapobizhni-zakhodi

Побиття прикордонників у Маріуполі: підозрюваним обрали запобіжні заходи

 • 9845 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Суд обрав запобіжні заходи підозрюваним у спричиненні тілесних ушкоджень військовослужбовцям. Про це повідомила прес-служба прокуратури Донецької області, передає УНН.

"За клопотанням Маріупольської місцевої прокуратури №1 судом обрано запобіжні заходи двом чоловікам, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, що вчинене групою осіб) КК України", - йдеться в повідомленні.

Одному з підозрюваних у скоєнні вказаного злочину обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 17620 грн, а іншому – цілодобовий домашній арешт.

У свою чергу прокуратура не погодилася із рішенням суду щодо останнього з підозрюваних і готує апеляційну скаргу.

Досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокуратури триває.

Нагадаємо, у Маріуполі побили прикордонників. У результаті побиття двоє прикордонників постраждали. У жінки струс мозку, а у чоловіка - зламана щелепа. Згодом двом чоловікам, які завдали тілесних ушкоджень військовослужбовцям, повідомили про підозру

Українські Національні Новини

Кримінал та НП