ukenru
pidvischennya-tsin-na-elektriku-dlya-kiyan-cherez-yevrobachennya-ne-bude-p-panteleyev

Підвищення цін на електрику для киян через “Євробачення” не буде — П.Пантелеєв

 • 8131 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Ремонтні роботи на електромережах, що здійснюватимуться в рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу “Євробачення”, не спричинять збільшення тарифів для жителів столиці. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає УНН з посиланням на прес-службу столичної міськдержадміністрації.

“Йдеться про ремонт електроустановок та ліній електропередачі, що потрібні для підвищення потужності роботи електричних мереж Міжнародного виставкового центру, а також встановлення трансформаторних підстанцій. Ці заходи дозволять забезпечити надійне електропостачання виставкового центру та уникнути перевантаження мереж, у тому числі, на період проведення конкурсу. Однак ці роботи виконуватимуться в рамках ремонтного фонду підприємства. Тому наголошую на тому, що підвищення цін на електрику для мешканців столиці у зв’язку з проведенням „Євробачення“ не буде”, — пояснив П.Пантелеєв.

Як повідомляв УНН, столична влада планує розпочати будівництво пішохідного мосту у Києві, який з’єднає Арку Дружби народів з Володимирською гіркою, а також заплановано будівництво канатної дороги.

Українські Національні Новини

Київ