pidryv-cholovikom-hranaty-u-kropyvnytskomu-vidkryto-provadzhennia

Підрив чоловіком гранати у Кропивницькому: відкрито провадження

 • 26267 переглядiв

У Кропивницькому, затримали чоловіка, який кинув гранату, але ніхто не постраждав і не завдав матеріальної шкоди; відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Правоохоронці відкрили провадження через підрив чоловіком гранати у Кропивницькому. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Кіровоградської області.

Подія відбулася близько 19-ї години 19 грудня цього року по вулиці Євгена Тельнова. 35-річний житель Кіровоградської області з хуліганських мотивів привів в дію вибуховий пристрій, кинувши його між стінами двох житлових будинків. Унаслідок пригоди ніхто з громадян не травмувався, не зазнала руйнувань і споруда

- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що було проведено огляд території та відпрацювання осіб, які перебували неподалік місця вибуху.

"У результаті проведених заходів патрульні встановили особу громадянина. Ним виявився житель області. Під час подальших слідчих дій за місцем мешкання чоловіка було виявлено ще один вибуховий пристрій. Вилучені речові докази направлено для проведення експертиз", - зазначили в поліції.

Так, зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України "Хуліганство"", - інформує поліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кривому Розі чоловік погрожуючи предметом, схожим на гранату "Ф-1" хотів пограбувати банк

Доповнення

У Кропивницькому правоохоронці затримали чоловіка, який підірвав гранату

В Нацполіції повідомляли, що на тлі інциденту на Закарпатті, де депутат підірвав гранати під час сесії в сільській раді, буде напрацьовано механізм посилення заходів безпеки з урахуванням воєнного часу в органах місцевого самоврядування та державних установах.

Згодом міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що в Україні в публічних місцях планують встановити металодетектори та сканери багажу.

Популярні

Новини по темі

Вечірня атака рф на Херсон: в МВА показали наслідки

 • 33489 переглядiв