ukenru
pidpal-budinku-gontarevoyi-u-ssha-zaklikali-pokarati-ne-lishe-vikonavtsiv-ale-y-zamovnikiv

Підпал будинку Гонтаревої: у США закликали покарати не лише виконавців, але й замовників

 • 12005 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. У Посольстві США в Україні сподіваються, що відповідальні органи України притягнуть до відповідальності не лише винних у нападі на ексголову Нацбанку Валерію Гонтареву та погрозах їй, але й замовників таких нападів. Про це йдеться в заяві, оприлюдненій у Twitter Посольства, передає УНН.

“Ми долучаємось до президента Зеленського та інших українських посадовців, закликаючи до термінового та ретельного розслідування підпалу будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Ми солідарні з українським народом і сподіваємось, що відповідальні органи притягнуть до відповідальності не лише винних у нападі на Гонтареву та погрозах їй, але й тих, хто замовив такі напади”, — йдеться в заяві.

Нагадаємо, у ніч на 17 вересня у селі Гореничі Київській області підпалили будинок колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Раніше повідомлялося, що у Лондоні Гонтареву збив автомобіль, а пізніше у Києві невідомі спалили автомобіль її невістки.

Коментуючи підпал, в ОП заявили, що Президент України Володимир Зеленський очікує від відповідних відомств якнайшвидшого розкриття цієї провокації.

Українські Національні Новини

Політика