ukenru
pidozryuvanim-u-napadi-na-klub-u-stambuli-viyavivsya-28-richniy-gromadyanin-kirgizstanu

Підозрюваним у нападі на клуб у Стамбулі виявився 28-річний громадянин Киргизстану

 • 9060 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Підозрюваного в атаці на нічний клуб Reina в Стамбулі в новорічну ніч ідентифіковано, ним виявився 28-річний чоловік з Киргизстану, передає УНН з посиланням на The Telegraph.

Згідно з повідомленнями у місцевих ЗМІ, підозрюваний приїхав у Туреччину в листопаді 2016-ого та зупинився в місті Конья. При цьому влада поки офіційно не підтвердила інформацію щодо ідентифікації підозрюваного.

У свою чергу в Киргизстані заявили про те, що вони проводять перевірку інформації щодо причетності їх громадянина до терористичної атаки в новорічну ніч.

Також у турецьких ЗМІ почали крутити 44-секундне селфі-відео підозрюваного, де він ходить по стамбульській площі Таксім та знімає себе з серйозним виразом обличчя.

Нагадаємо, турецька поліція веде пошуки озброєного чоловіка, який увірвався в новорічну ніч в нічний клуб Reina в Стамбулі і розстріляв 39 людей.

Терористи "Ісламської держави" оприлюднили заяву, в якій йдеться про те, що вони стоять за атакою на нічний клуб Reіna в Стамбулі в новорічну ніч.

Як повідомляв УНН, вчора турецька поліція опублікувала дві фотографії підозрюваного у нападі на нічний клуб в новорічну ніч та вбивстві 39 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу