ukenru
pid-zaporizhzhyam-strilyali-u-politseyskogo

Під Запоріжжям стріляли у поліцейського

 • 9150 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 30 листопада. УНН. Вчора, 29 листопада, у селище Сонячне, що під Запоріжжям, раніше засуджений чоловік вистрелив з рушниці у поліцейського. Про це проінформували у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Запорізькій області, повідомляє УНН.

Вранці по вул. Тиражній, біля АЗС, невідомий викрав автомобіль. У місті та області було оголошено план "Перехоплення". Також, правоохоронці відпрацьовували прилеглі території. Один з оперативних працівників вирішив перевірити раніше засудженного 42-річного мешканця селища Сонечне. Але той зустрів його пострілом з рушниці. Оперативник не постраждав (куля влучила в його авто) та викликав групу затримки управління кримінальної поліції, яка й знешкодила зловмисника.

У ході обшуку його оселі було вилучено цілий арсенал вогнепальної зброї. З'ясували поліцейські й місце знаходження викраденого авто. Зловмисник його сховав на території підприємства товариша.

Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. Також, може бути конфісковане все його майно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП