ukenru
pid-kiyevom-pratsivnik-naftobazi-otrimav-opik-v-rezultati-zagoryannya-v-tsisterni

Під Києвом працівник нафтобази отримав опік в результаті загоряння в цистерні

 • 12268 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. На нафтобазі в Києво-Святошинському районі Київської області під час заправки автоцистерни стався спалах, в результаті чого працівник підприємства отримав опіки. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП в Київській області, передає УНН.

"На одній з нафтобаз Києво-Святошинського району при переливанні палива з автоцистерни стався спалах вогню. В результаті цього 45-річний працівник нафтобази з опіками був доставлений в обласну лікарню. На місці події працювали пожежно-рятувальна служба, співробітники Києво-Святошинського відділу поліції, фахівці-експерти.

Спалах вогню був без поширення горіння. Однак, 45-річний водій нафтобази, який переливав бензин, отримав тілесні ушкодження - опіки різного ступеня тяжкості. Зараз співробітники поліції встановлюють всі обставини події", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, як повідомляв УНН, за два тижні в Києві демонтували 236 незаконних АГЗП.

За словами чиновників КМДА та експертів, діяльність незаконних газових модулів наносила не тільки економічний збиток столичному бюджету, а й несла загрозу життю людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП