ukenru
persha-ledi-ukrayini-ta-druzhina-premyera-izrayilyu-progulyalisya-budinkom-z-khimerami

Перша леді України та дружина прем'єра Ізраїлю прогулялися Будинком з химерами

 • 13294 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із дружиною прем’єр-міністра Ізраїлю Сарою Нетаньягу, під час якої поділилася з нею мрією зняти фільм про трагедію Бабиного Яру. Про це Олена Зеленська повідомила у Instagram, передає УНН.

“Вперше як дружина Президента України мала честь вітати у Києві високу гостю — дружину прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньягу. Екскурсія Будинком з химерами, щира та тепла розмова про важливе”, — дружина Президента України.

За словами української першої леді, Сара Нетаньягу після відвідання меморіалу Бабиного Яру перебувала під величезним враженням від побаченого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єр Ізраїлю хоче встановити в Бабиному Яру пам’ятний знак

“Вона розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру та не могла уявити свого візиту до Києва без відвідання цього місця. Завжди пам’ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, — наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією — зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це — наша спільна історія”, — зауважила Олена Зеленська.

Дружина Володимира Зеленського додала, що вони з Сарою Нетаньягу домовилися продовжити обговорення цього проєкту.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу прокоментував інцидент з “хлібом-сіллю” в аеропорту за участю його дружини Сари Нетаньягу. Він побачив в цій історії спосіб привернути увагу ЗМІ до його візиту в Україну.

View this post on Instagram

Вперше як дружина Президента України мала честь вітати у Києві високу гостю – дружину Прем’єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньягу. Екскурсія Будинком з химерами, щира та тепла розмова про важливе. Вчора пані Нетаньягу відвідала меморіал Бабиного Яру та перебувала під величезним враженням від побаченого. Вона розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру та не могла уявити свого візиту до Києва без відвідання цього місця. Завжди пам’ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, – наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв’язки. Адже це – наша спільна історія. Ми з пані Сарою домовились обов’язково продовжити обговорення цього проекту.

A post shared by Olena Zelenska (@olenazelenska_official) on

Українські Національні Новини

Політика