ukenru
pavelko-infantino-nazvav-gru-ukrayinskoyi-zbirnoyi-u-20-fantastichnoyu

Павелко: Інфантіно назвав гру української збірної U-20 фантастичною

 • 10166 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко поділився емоціями від перемоги збірної України на чемпіонаті світу U-20 у Польщі, передає УНН з посиланням на інтерв'ю функціонера спортивному порталу Tribuna.com.

Він зазначив, що команда показала справжній футбольний характер.

"Я був впевнений в своїх хлопцях і своїй команді, нашій команді", - сказав Павелко.

На думку президента УАФ, перемога U-20 є головним успіхом за всю історію українського футболу.

"Збірна України стала кращою на планеті Земля. Це приємно. Це кращий KPI (Ключові показники ефективності - прим.), який може поставити собі будь-який тренер, гравець і функціонер для того, щоб показати, що його робота проведена не дарма і він домігся в ній максимальних результатів.

Ми навіть не мріяли, що зможемо привезти в Україну головний трофей, але наша команда, виявляється, має бойовий характер. Приїхавши на чемпіонат світу і відчувши в собі сили, довели, що наша команда краща, і вписали своє ім'я в історію", - підкреслив він.

Павелко додав, що якістю гри українських футболістів були задоволені багато хто. Зокрема - президенти інших асоціацій і федерацій, а також президент ФІФА Джанні Інфантіно.

"Він (Інфантіно - ред.) сказав, що збірна України показала фантастичну гру. Йому сподобалися наші гравці і тренери. Скориставшись моментом, я запросив його в Україну. Наша країна виграла чемпіонат світу, тому йому було б приємно", - наголосив президент УАФ .

Нагадаємо, футбольна збірна України U-20 стала чемпіоном світу, обігравши в фіналі Південну Корею 3:1. Це перший в історії українського футболу титул чемпіонів світу.

Українські Національні Новини

Спорт