ukenru
parubiy-u-sudi-rozpoviv-pro-zakhoplennya-primischennya-sbu-v-lugansku-v-2014-rotsi

Парубій у суді розповів про захоплення приміщення СБУ в Луганську в 2014 році

 • 11082 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Голова Верховної ради України Андрій Парубій на допиті в суді у справі колишнього голови "Партії регіонів" Олександра Єфремова розповів про обставини захоплення бойовиками приміщення СБУ в Луганську в 2014 році. Про це повідомляє кореспондент УНН.

“Після прибуття в Луганськ фактично перша наша була поїздка і перша зустріч — це зустріч з прокурором області. Він нам повідомив обставини захоплення СБУ в Луганській області. Він повідомив, що бойовики захопили арсенал бойової зброї, понад 1000 одиниць, що вони розміщені по різних поверхах приміщення СБУ, на деяких поверхах розміщені професійні бойові точки і сказав про всю небезпеку, яка відбувається в місті”, — повідомив Парубій.

Як повідомляв УНН, 5 липня Старобільський районний суд Луганської області розпочав допит голови Верховної Ради України Андрія Парубія у справі колишнього народного депутата Олександра Єфремова.

Нагадаємо, Єфремов обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.110 (посягання на територіальну цілісність), ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 КК України.

Українські Національні Новини

Політика