ukenru
p-klimkin-poyide-z-robochim-vizitom-do-varshavi

П.Клімкін поїде з робочим візитом до Варшави

 • 12010 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме із робочим візитом у Варшаві 12 квітня, передає УНН з посиланням на прес-службу МЗС України.

Зазначається, що 12 квітня Міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме із робочим візитом у Варшаві для участі у засіданні Міністрів закордонних справ країн Вишеградської групи, "Східного партнерства" та деяких інших країн ЄС.

У ході зустрічі планується обговорити перспективи розвитку ініціативи "Східне партнерство", а також транспортних сполучень між ЄС і країнами "Східного партнерства".

"Засідання міністрів у Варшаві стане важливим заходом у контексті підготовки наступного Саміту країн "Східного партнерства", який відбудеться в листопаді у Брюсселі", - зазначили в українському МЗС.

В рамках візиту заплановані окремі двосторонні зустрічі Павла Клімкіна зі своїми колегами з низки країн з метою обговорення актуальних двосторонніх та міжнародних питань.

Планується, що Глава зовнішньополітичного відомства України проведе також зустріч з Міністром національної оборони Республіки Польща Антоні Мацєревічем.

Як повідомляв УНН, міністри закордонних справ України та Польщі, Павло Клімкін і Вітольд Ващиковський, під час зустрічі у Варшаві, обговорили питання енергетичної співпраці, євроінтеграції та російської агресії.

Українські Національні Новини

Політика