ukenru
p-agramuntu-napravili-spilnu-zayavu-delegatsiy-parye-schodo-yogo-vizitu-z-rosiyanami-do-siriyi

П.Аграмунту направили спільну заяву делегацій ПАРЄ щодо його візиту з росіянами до Сирії

 • 8176 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Один з найвпливовіших депутатів Парламентської Асамблеї Ради Європи Аксель Фішер підписав спільну заяву делегацій до президента Асамблеї Педро Аграмунта стосовно його візиту з російськими депутатами до Сирії. Про це написала на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко, передає УНН.

"Один із найвпливовіших депутатів ПАРЄ, голова групи ЕРР в Асамблеї Аксель Фішер підписав листа до Педро Аграмунта з вимогою надати повну інформацію про подробиці свого візиту на російському борті в обіймах росіян в Сирію", - написала І.Геращенко.

Голова української делегації у ПАРЄ Володимир Ар’єв уточнив, що спільну заяву делегацій в ПАРЄ щодо сирійського "візиту" президента Асамблеї в індивідуальному порядку підписав Аксель Фішер, президент політичної групи Європейської народної партії в ПАРЄ та голова делегації Німеччини. Також В.Ар’єв на своїй сторінці у Facebook оприлюднив фотокопію цього листа.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомляли, що депутати Держдуми РФ разом з членами Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) і її головою Педро Аграмунтом відвідали Сирію. З європейської сторони, за даними росЗМІ, до делегації увійшли близько 10 парламентаріїв з Іспанії, Італії, Чехії, Сербії та Бельгії.

Делегація України в ПАРЄ звернулася з листом у Бюро ПАРЄ щодо візиту президента Асамблеї Педро Аграмунта до Сирії разом із делегацією Держдуми РФ.

Українські Національні Новини

Політика