ukenru
opora-na-odniy-z-dilnits-lvivschini-vidayut-byuleteni-bez-nazvi-vidu-viboriv

ОПОРА: на одній з дільниць Львівщини видають бюлетені без назви виду виборів

 • 17827 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. На виборчій дільниці у Великих Мостах Львівської області виборці отримують бюлетені для голосування за міського голову без зазначення виду виборів та дати їх проведення, передає УНН з посиланням на повідомлення громадянської мережі ОПОРА.

"Дільничі виборчі комісії у Великих Мостах отримали виборчі бюлетені для голосування за міського голову без зазначення у відповідному місці виду виборів та дати їх проведення. Вранці це зафіксували спостерігачі ОПОРИ. Наразі такі бюлетені продовжують видавати виборцям для голосування", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у ТВК, за результатами звернення до ЦВК їм порадили не вилучати ці бюлетені у ДВК, а дозволити виборцям проголосувати і вже після закінчення голосування приймати рішення стосовно бюлетенів.

В ОПОРІ нагадали, що відповідно до частини 4 статті 74 Закону України “Про місцеві вибори” виборчий бюлетень повинен містити назву місцевих виборів, дату місцевих виборів, а в разі проведення повторного голосування - зазначення "повторне голосування" та дату його проведення, означення виборчого округу, номер виборчого округу (за наявності), а також позначені місця для номера виборчої дільниці, печатки дільничної виборчої комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція вже відкрила шість проваджень через порушення на виборах ОТГ

Українські Національні Новини

Політика