ukenru
oos-zafiksuvali-4-vorozhi-obstrili

ООС: зафіксували 4 ворожі обстріли

 • 14528 переглядiв

КИЇВ. 22 вересня. УНН. Протягом минулої доби, 21 вересня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була контрольованою. Порівняно з попередньою добою інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення зменшилась. Про це повідомляє УНН з посиланням на штаб ООС.

Деталі

Бойовики продовжували обстріли позицій українських захисників, 4 рази порушивши режим припинення вогню, з них 1 раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Поблизу Кам’янки російсько-окупаційні війська застосували заборонене озброєння, здійснивши 15 пострілів з мінометів калібру 120 мм. В напрямку населеного пункту Шуми, намагаючись викликати вогонь у відповідь, противник обстріляв наші позиції зі стрілецької зброї.

Біля Лебединського російські найманці задіяли гранатомети різних систем. В бік Новолуганського ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів та підствольних гранатометів.

Нагадаємо

Від початку доби, 21 вересня, на Донбасі зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Українські Національні Новини

Суспільство