ukenru
omelyan-pidtverdiv-scho-slidstvo-u-yogo-spravi-zaversheno

Омелян підтвердив, що слідство у його справі завершено

 • 15031 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, що йому сьогодні в Національному антикорупційному бюро повідомили про завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно нього. Про це міністр сказав УНН.

"Вони завершили досудове розслідування. Зараз ми вивчаємо матеріали. Тобто, там жодної сенсації немає. Все нормально, у звичному режимі… Мені повідомили сьогодні офіційно (про завершення досудового розслідування – ред.). Зранку я був у НАБУ", - розповів міністр.

УНН з власних джерел стало відомо, що Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. 

Як повідомляв УНН, 13 вересня у НАБУ повідомили, що міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну повідомлено про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні за 2015 і 2016 роки.

Омелян порівняв справу проти нього з боротьбою з бабцями у підземному переході.

14 вересня Солом’янський районний суд Києва застосував до міністра інфраструктури України Володимира Омеляна запобіжний захід у вигляді особистої поруки. Також суд зобов’язав міністра здати свої закордонні паспорти.

19 вересня Солом’янський районний суд Києва арештував майно Володимира Омеляна.

Українські Національні Новини

Політика