ukenru
ombudsmen-ukrayini-vdruge-za-den-zustrivsya-z-moskalkovoyu-v-ankari

Омбудсмен України вдруге за день зустрівся з москальковою в Анкарі

 • 475247 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив у Telegram, що вдруге за сьогодні провів у Анкарі зустріч з уповноваженою з прав людини рф тетяною москальковою, до якої долучився Головний Омбудсман Турецької Республіки Шереф Малкоч, пише УНН.

Цитата

"Вдруге сьогодні провели зустріч з уповноваженою з прав людини рф тетяною москальковою, до якої приєдналися Голова Великих Національних Зборів Турецької Республіки Мустафа Шентоп і Головний Омбудсман Турецької Республіки Шереф Малкоч, - повідомив Лубінець. - Під час обговорення з турецької сторони прозвучали конкретні пропозиції щодо активізації вирішення гуманітарних питань".

Деталі

Омбудсмен наголосив, що Туреччина, як партнер України, неодноразово демонструвала свою активну участь у вирішенні багатьох проблем, пов’язаних із збройною агресією рф.

"Зокрема, вдалим кейсом була “зернова угода” щодо розблокування експорту українського зерна. Тому ми цінуємо допомогу Турецької Республіки та позитивно сприймаємо ініціативи будь-яких інших країн, які хочуть допомогти українському народу", - вказав Лубінець.

Доповнення

Омбудсмени України та рф зустрілися раніше 11 січня в Анкарі для обговорення гуманітарних проблем. Мета зустрічі - звільнення українців з російського полону.

Українські Національні Новини

Політика