olen-vidro-polunytsi-ta-smychok-dlia-skrypky-v-ukrzaliznytsi-rozpovily-pro-naitsikavishi-rechi-yaki-zabuvaly-pasazhyry

Олень, відро полуниці та смичок для скрипки: в Укрзалізниці розповіли про найцікавіші речі, які забували пасажири

 • 102001 переглядiв

У першому півріччі 2023 року Укрзалізниця отримала 8188 звернень про загублені речі, що вдвічі більше, ніж торік, а серед незвичних знахідок - іграшковий олень, пакет з вісьмома палками ковбаси, смичок для скрипки та відро полуниці.

Залізничники успішно повертають 70% речей, забутих пасажирами у поїздах. За перші шість місяців цього року до контакт-центру Укрзалізниці надійшло 8188 звернень про загублені предмети, що майже вдвічі більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Про це повідомляють у Укрзалізниці, пише УНН.

Деталі

Як стверджують в УЗ, залізничники успішно повертають майже 70% речей, забутих пасажирами в поїздах. За перші шість місяців поточного року звернень до контакт-центру Укрзалізниці було 8188, що вдвічі більше порівняно з минулим роком.

Серед найнезвичайніших знахідок - іграшковий олень висотою 120 см, пакет з вісьмома палками ковбаси, торти, паспорт на імплант, відро полуниці та смичок для скрипки, загорнутий у блакитно-бірюзовий рушник.

Також часто забувають капи для зубів, які вже не піддаються обліку через їхню велику кількість. До більш традиційних предметів, які залишаються в поїздах, належать гаманці, телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, документи, годинники, прикраси та ключі.

Тож перед закінченням поїздки радимо подивитись, чи на ввіреному їм місці всі діадеми з діамантами, номерні знаки та ліцензії на продаж алкоголю, які можна було випадково залишити в поїзді

- додали в Укрзалізниці.

Нагадаємо

Протягом перших чотирьох місяців 2024 року українці загубили понад 6,6 тисячі мобільних телефонів. Для порівняння, торік кількість викрадених і загублених телефонів склала понад 29 тисяч. Серед найчастіше втрачених брендів - Xiaomi, Samsung та iPhone.

Популярні

Новини по темі

Буданов: спроби вбити путіна були, поки невдалі

 • 34191 переглядiв