okupanty-prodovzhuiut-budivnytstvo-zaliznytsi-z-rostova-na-donu-u-krym-cherez-zaporizku-oblast-fedorov

Окупанти продовжують будівництво залізниці з ростова-на-дону у Крим через Запорізьку область - Федоров

 • 39011 переглядiв

російські окупанти продовжують будувати залізницю з ростова-на-дону через окуповані Донецьку та Запорізьку області до окупованого Криму.

Будівництво залізниці з ростова-на-дону через тимчасово окуповані території Донецької, Запорізької областей у тимчасово окупований Крим триває. Здебільшого воно просувається з боку Донецької області в бік Запорізької області. Про це в ефірі телемарафону розповів очільник Запорізької ОВА Іван Федоров, передає УНН.

Деталі

Так, на жаль, відслідковуємо, на жаль, будівництво йде. Здебільшого воно просувається з боку Донецької області в бік Запорізької області. Ворог будує для себе вкрай важливу логістичну артерію, яка точно буде для нас проблемою, тож слід зробити все можливе, щоб не дати їм втілити це в життя

- сказав Федоров.

Нагадаємо

У листопаді минулого року російські окупанти почали будувати залізницю з ростова-на-дону у рф через тимчасово окуповані території Донецької, Запорізької областей у тимчасово окупований Крим.

У березні представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов заявляв, що залізниця, яку будує ворог на тимчасово окупованій території на півдні України до Криму, - серйозна і значуща ціль для Сил оборони.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові пролунав вибух

     • 29988 переглядiв