okupanti-ydut-po-trupakh-svoyikh-soldativ-prikordonniki-u-bakhmuti-schodnya-vidbivayut-ataki-voroga

Окупанти йдуть по трупах своїх солдатів: прикордонники у Бахмуті щодня відбивають атаки ворога

 • 1463448 переглядiв

Цитата

"Наші підрозділи, наші військовослужбовці - це складова ЗСУ. І вони нарівні з військовослужбовцями ЗСУ, Нацгвардією також знаходяться на найбільш гарячих напрямках, зокрема на Бахмутському напрямку, де тримають свої позиції і щоденно фактично відбивають нові дії ворога", - повідомив він.

Деталі

За словами Демченка, російські окупанти направляють значні сили, щоб захопити позиції, проте, українські бійці тримаються і наносять ураження ворогу. 

"Можу зазначити, що ворог фактично атакує, йдучи по трупах своїх солдатів... Це можуть бути групи й по 10, і по 30 осіб, які штурмують позиції, в тому числі ті, які тримають наші військовослужбовці", - повідомив він.

Крім цього, речник повідомив, що військовослужбовці ДПСУ збили безпілотники, за допомогою яких ворог намагався вираховувати позиції ЗСУ.

"Тому, хоч і складно, але військовослужбовці Державної прикордонної служби тримають оборону і боронять нашу землю", - підсумував Демченко.

Нагадаємо

Держприкордонслужба опублікувала відео, на якому прикордонники виявили та знищили ворожу групу піхоти під Соледаром у Донецькій області.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Буковині зафіксували землетрус

     • 1404464 переглядiв

    Херсонщина: на російській міні підірвався електрик

     • 999694 переглядiв