okupanti-vnochi-raketami-uraganami-ta-gradami-bili-po-dnipropetrovschini-ye-postrazhdali

Окупанти вночі ракетами, “Ураганами” та “Градами” били по Дніпропетровщині: є постраждалі

 • 139782 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Російські окупанти уночі вдарили по Дніпропетровській області ракетами, з “Градів” і “Ураганів”. Внаслідок ударів є постраждалі. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, передає УНН.

Цитата

“По нас били ракетами, “Градами” та “Ураганами”. Російська армія накрила вогнем три райони - Дніпровський, Нікопольський та Криворізький”, – йдеться в повідомленні Резніченка у Telegram.

Деталі

У Дніпровський район, зі слів голови ОВА, прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих та постраждалих з’ясовується.

Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та “Градів”. У Марганці постраждала родина. Чоловік та дружина отримали медичну допомогу і лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, понад 10 пошкоджені.

Резніченко також повідомив, що на Нікополь росіяни скерували 20 снарядів. Є руйнування житла. Люди не постраждали. У Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені. Люди не ушкоджені.

У Криворізькому районі російські "Урагани" обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебита лінія електропередач.

Доповнення

Окупанти обстріляли Запоріжжя, ворожі ракети влучили в об’єкти інфраструктури. Пізніше загарбники завдали ще одного удару по Запоріжжю.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі