okupant-ne-pidkoryt-kharkiv-ne-pidkoryt-usiu-nashu-ukrainu-zelenskyi

Окупант не підкорить Харків, не підкорить усю нашу Україну - Зеленський

 • 28662 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що з травня ЗСУ відбили спробу РФ наступати на Харків і витісняють російську армію з Харківщини. Він подякував харків'янам за героїзм та запевнив, що окупанти не підкорять місто.

Президент України Володимир Зеленський в День міста Харків заявив, що Силам оборони з травня вдалося відбити спробу росії наступати на Харків, а також ЗСУ витискають російську армію з Харківщини. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Також сьогодні хочу подякувати Харкову - це День Харкова. Дійсно героїчне місто, місто людей і їх життя. Від початку цього травня нашим силам вдалося відбити спробу росії наступати на Харків, зламати це наше місто та всю Харківщину. Я говорив із головкомом Сирським, зокрема щодо боїв на Харківщині. Витискаємо російську армію. Поступово. Окупант не підкорить Харків. Не підкорить усю нашу Україну. Я дякую кожному й кожній, хто береже життя в Україні, хто береже наш Харків та всі інші міста й села нашої держави. І ми зробимо все, щоб повернути справжню безпеку

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Бійці 3 ОШБр почали наступальну операцію на Харківщині. Військові вже взяли під контроль батальйонний район оборони окупантів та просунулись углиб фронту на майже два кілометри квадратних.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Сумах пролунав вибух - ЗМІ

     • 23104 переглядiв