nvidia-anonsuie-seriiu-onovlen-zokrema-heneratyvni-modeli-shi

NVIDIA анонсує серію оновлень, зокрема генеративні моделі ШІ

 • 12232 переглядiв

NVIDIA представила нові програмні пакети для полегшення впровадження генеративного ШІ в компаніях. Оновлення включають інструменти для створення віртуальних світів та навчання роботів діяти подібно до людей.

Nvidia Corp оголосила про серію оновлень свого програмного забезпечення. Мета - спростити використання генеративного штучного інтелекту для широкого кола компаній.

Пише УНН із посиланням на Bloomberg.

Деталі

Бос Nvidia Дженсен Хуанг пояснив наступну хвилю розвитку: це програмні пакети, які вирішують багато логістичних проблем, необхідних для використання ШІ для певної мети.

Йдеться про те, щоб зробити генеративний ШІ більш поширеним, відповідно Nvidia надає програмне забезпечення та послуги, які дозволять, наприклад, користувачам гарнітури Vision Pro від Apple Inc. створювати віртуальні світи.

Microsoft інтегрує GeForce Now від Nvidia на свої сторінки ігор для Xbox - ЗМІ18.07.24, 17:03

Так звані віртуальні двійники будуть використовуватися для таких завдань, як навчання роботизованих комп'ютерів діяти більш схоже на людей, що позбавить розробників необхідності робити це вручну, заявили в Nvidia.

Довідково

Generative AI, технологія, що лежить в основі чат-ботів, розпізнавання голосу та інших автоматизованих взаємодій людини з комп’ютерами, часто вимагає оркестровки численних апаратних засобів, програмного забезпечення та пошуку інформації. Багато компаній не мають досвіду, тому Nvidia намагається зробити це за них за певну плату.

Доповнення

Останні пропозиції компанії були продемонстровані у понеділок на конференції Siggraph у Денвері, США.

Нагадаємо

Nvidia планує представити вражаючі фінансові результати від продажів ШІ-чіпів у другому кварталі 2024 року. Компанія очікує значне зростання доходів від графічних процесорів нового покоління Blackwell у найближчі квартали.

Популярні

Новини по темі

NVIDIA анонсує серію оновлень, зокрема генеративні моделі ШІ

 • 12232 переглядiв

На півдні та сході знищили 7 ворожих дронів-розвідників

 • 29353 переглядiв