norvehiia-vydilyt-74-mln-dolariv-na-prohramy-yunisef-v-ukraini

Норвегія виділить 7,4 млн доларів на програми ЮНІСЕФ в Україні

 • 18246 переглядiв

Норвезький уряд надасть 7,4 млн доларів для підтримки програм ЮНІСЕФ в Україні. Кошти спрямують на допомогу українським дітям та їхнім сім'ям, постраждалим від російської агресії.

Норвезький уряд виділить 7,4 млн доларів на підтримку програм ЮНІСЕФ в Україні, що дозволить і надалі оперативно надавати життєво необхідну допомогу українським дітям та їхнім сім’ям, постраждалим внаслідок збройної агресії рф. Про це повідомляє міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає УНН.

Деталі

"Уряд Норвегії виділяє 7,4 млн доларів на підтримку програм ЮНІСЕФ в Україні. Збільшення фінансування програм Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні дасть змогу і надалі оперативно надавати життєво необхідну допомогу українським дітям та їхнім сім’ям, постраждалим внаслідок збройної агресії рф", - йдеться в повідомленні.

В міністерстві зазначили, що Норвегія є п’ятим найбільшим фінансовим партнером ЮНІСЕФ у сфері реагування на гуманітарні виклики в Україні.

"Завдяки цьому партнерству українські діти та їхні родини отримують підтримку у сферах захисту дітей, освіти, охорони здоров’я, соціальних послуг, водопостачання та санітарії", - додали в Мінреінтеграції.

Нагадаємо

"Укрзалізниця" відкриває продаж квитків на дитячий купейний вагон, спроєктований у партнерстві з ЮНІСЕФ, який курсуватиме в складі поїзда №15/16 Харків – Ясіня з 8 серпня.

Популярні

Новини по темі