nimetski-konservatori-proponuyut-vidiliti-po-10-000-yevro-na-kozhnu-novonarodzhenu-ditinu

Німецькі консерватори пропонують виділити по 10 000 євро на кожну новонароджену дитину

 • 456010 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Опозиційна консервативна партія Німеччини хоче виділити 10 000 євро (11 100 доларів) з державного фінансування на кожну новонароджену дитину, хоч і не безпосередньо у вигляді готівки, заявив генеральний секретар Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Маріо Чая, передає УНН.

Деталі

Гроші не повинні виплачуватись безпосередньо, а мають використовуватися «з 18 років для навчання, для відкриття бізнесу», сказав Чая суботньому випуску газети Rheinische Post.

За його словами, серйозною проблемою є те, що соціальне походження дитини дуже впливає на її перспективи, тому партія виступає за заходи, які «надають дітям, які виросли у бідності, кращі освітні та майбутні можливості».

За словами політика, опозиційна партія також хоче знову запровадити колишню державну субсидію, що полегшує придбання житла. «Особливо для сімей з дітьми це важливий крок на шляху до своїх чотирьох стін».

Далі Чая сказав, що через зростання цін на будівлі і землю, а також відсоткові ставки мрія про власний будинок для багатьох недосяжна.

З червня федеральний уряд планує запровадити нову субсидію на нерухомість для сімей.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Мелітополі вибухнув тепловоз окупантів - Федоров

     • 683184 переглядiв