ukenru
nevidomi-u-krimu-namagalisya-spaliti-koran-u-mecheti

Невідомі у Криму намагалися спалити Коран у мечеті

 • 7827 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. Невідомі в Криму зламали двері мечеті "Хан-Чаїр Джамі" в Бахчисараї, проникли в приміщення, взяли з полиць екземпляри Коранів, розірвали їх і намагалися підпалити. Про це УНН повідомили в прес-службі ЦРО ДУМ Криму.

"2 травня мечеть "Хан-Чаїр Джамі" в 6-му мікрорайоні Бахчисарая піддалася нападу вандалів. Невідомі зламали двері мечеті, проникли в приміщення, взяли з полиць екземпляри Коранів, розірвали їх і намагалися підпалити. Однак, побачивши мусульман, які під'їхали на намаз, зловмисники встигли тільки розкидати порвані сторінки по всьому приміщенню мечеті і зникнути в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, Духовне управління мусульман Криму звернулося "до правоохоронних органів і до місцевої влади".

"Поліція прибула на місце злочину на чолі з начальником районного відділу поліції. Співробітники правоохоронних органів зафіксували сліди злочину, провели опитування ймовірних свідків і опитали мешканців навколишніх будинків. За фактом вандалізму порушено кримінальну справу", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що Духовне управління мусульман Криму просить правоохоронні органи посилити заходи з затримання вандалів.

Нагадаємо, в МЗС України назвали затримання кримських татар політикою залякування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП